Admindo

In Admindo vindt u een administratiekantoor waar u voor al uw administratieve zaken terecht kunt.
Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en een goede en snelle service.

Financiële boekhouding

Hoe u ook uw administratie ordent, wij kunnen voor u de administratieve verwerking verzorgen in onze systemen zodat u maandelijks en/of per kwartaal uw administratie op orde heeft.

Tot onze werkzaamheden hoort het rubriceren en verwerken van uw documenten (kas, bank, inkopen en verkopen). Vervolgens stellen wij op basis van die gegevens de aangifte omzetbelasting op en de overige rapportages.

Als u zelf ook een lichte administratieve achtergrond heeft, kunt u zelf uw administratie verwerken in een administratief softwarepakket. Indien u dit doet in het softwarepakket van SnelStart, dan kunnen wij de administratie zonder problemen inlezen en controleren. Tijdens de periode dat de administratie door ons gecontroleerd wordt, kunt u zelf doorgaan met het verwerken van uw administratie. Tevens biedt SnelStart veel meer mogelijkheden dan alleen het verwerken van kas, bank, inkopen en verkopen. Met bijvoorbeeld de module kunt u ook uw eigen verkoopfacturen maken. Voor meer informatie over SnelStart en de mogelijkheden verwijzen wij u naar de website van www.snelstart.nl/